[vc_row bg_position=”top” bg_repeat=”no-repeat” bg_cover=”false” bg_attachment=”false” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ margin_top=”40″ margin_bottom=”40″ animation=”right-to-left”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

We vervaardigen verschillende stukken voor bouwspecialisten, zoals industriële, geïsoleerde dakgoten, verbindingsstukken voor daken, diverse afdichtingen, natte cellen, balkons, terrassen of zwembaden.

Voor het luxe segment zoals hotels en woningbouw is Lazzerini een strategische samenwerking aangegaan met Franse prefab badkamer fabrikant Baudet.

Met de Prefab badkamer van Baudet wordt het realiseren van de sanitaire ruimtes eenvoudiger omdat alle werkzaamheden in en rond de badkamer centraal in onze fabriek plaatsvinden. De basis van onze prefab badkamers ligt in de lichtgewicht constructie die wij in eigen beheer ontwikkeld hebben. Met dunne en lichte materialen maken wij een casco waarin de badkamer op basis van de wensen van de opdrachtgever en architect afgebouwd wordt. Hierdoor is men in staat een luxe beleving met vrije materiaalkeuze te realiseren.

Zodra de bouw start, starten wij met de productie van de prefab badkamers. Bij het realiseren van een verdiepingsvloer kan de Portisa prefab badkamer direct in het bouwwerk geplaatst worden en is na aansluiting klaar voor gebruik. Door het toepassen van prefab badkamers worden bouwtijden aanzienlijk verkort, faalkosten geminimaliseerd en is opslag op de bouwplaats niet noodzakelijk. Baudet levert een all-in garantie voor haar badkamers en is het aanspreekpunt voor alle onderdelen in de badkamer. Korte communicatielijnen zorgen voor helderheid en duidelijkheid naar de opdrachtgever en alle betrokken partijen in het bouwproces.

In onze showroom zijn tevens deze badkamers te bezichtigen.

Informatie kunt u aanvragen door hier te klikken.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][dt_banner target_blank=”false” bg_color=”#dd0000″ bg_opacity=”50″ text_color=”#ffffff” text_size=”normal” border_width=”3″ outer_padding=”10″ inner_padding=”10″ min_height=”80″ animation=”none” bg_image=”http://5.135.196.131/~lazzerin/cms/wp-content/uploads/IMG_1848-290X80.jpg”]Referenties/verwezenlijkingen:[/dt_banner][vc_column_text]

  • Afdichting parkeergarage Glaxo-Smith-Kline in Waver
  • Talloze interventies bij particulieren (terras, balkons, platform, …)
  • Immobiliëncomplex in Trivières