[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text][dt_fancy_image style=”3″ border=”10″ lightbox=”true” animation=”none” align=”left” width=”300″ media=”” hd_image=”” image=”https://www.lazzerini.be/cms/wp-content/uploads/3d-1.jpg”][/dt_fancy_image]
Dynamisme en technologie gaan hand in hand met innovatie. Bij Plasturgie Lazzerini proberen we open te staan voor alle mogelijke vormen van innovatie die het meesterschap van composietmaterialen met zich meebrengt.

In samenwerking met andere bedrijven hebben we al meerdere innoverende en ambitieuze projecten verwezenlijkt. Momenteel ontwikkelen we de Dom’Equip, een autonome natte cel voor in huis om het mindervalide personen thuis gemakkelijker te maken. Deze medisch ingerichte badkamermodule zal uitsluitend kunnen worden gehuurd.

[dt_fancy_image style=”3″ border=”10″ lightbox=”true” animation=”none” align=”right” width=”450″ media=”” hd_image=”” image=”https://www.lazzerini.be/cms/wp-content/uploads/Recherche-et-dev-3d.jpg”][/dt_fancy_image]In het kader van de Waalse concurrentiepool GreenWin beheert Plasturgie Lazzerini bovendien het technologisch innovatieproject Componat. Dit project moet ons in staat stellen om hars van biologische oorsprong als nieuw productiemateriaal te gebruiken. Plasturgie Lazzerini is ook een actief lid van Plastiwin, de cluster van de kunststofindustrie in Wallonië.

Naast die innovatieprojecten, zijn we de volgende aanpassingstechnieken meester:

  • Hand-lay-up : voorbereiding van verstevigingen en handmatige aanbrenging van hars
  • Spray-up : gelijktijdig spuiten van versteviging en hars
  • RTM (Resign Transfer Moulding) : lagedrukinjectie van hars in een gesloten mal
  • RTM Light : semiautomatische aanpassingstechniek die rekening houdt met de materiaaldiktes.
  • VART (Vacuum Assisted Resin Transfer): lagedrukinjectie van hars in gesloten, lichte mallen. De injectie gebeurt onder vacuüm.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]